Laddar...

Kontakt

Artificiell intelligens, robotar och datoralgoritmer förstår inte vilka känslor som ligger bakom affärsprocesser, varför vi på Picasso Business Center bara inkluderar riktiga anställda.

Malagas finansdistrikt:

Europa Picasso Business Center
Plaza Villa de Castelldefels 4
Picasso Business Center, Oficina AAA
29006 Malaga, Costa del Sol, Spain, Europe

 

Google Maps

Tvivel / Frågor:

Email:
Engelsk Online-chatt: Direkt på engelska
Telefon: 0034 952329963
Måndag-Fredag ​​09:00-18:00 CET
(I telefon pratar vi bara engelska och spanska)

 

Anställ NU
Inget åtagande om beständighet

Ditt företag i 191 länder och 54 språk

Jag är säljare på det mest lönsamma affärscentret i Europa med virtuella kontor från €9/månad, Inget åtagande om beständighet.

Med mer än års erfarenhet som affärsman i Storbritannien och Spanien, och en säljare inom sektorer som teknik, mat, kemi, kultur, handel, konstruktion, gästfrihet och hälsa, kommer jag att ge dig råd och lösa behovet av en kommersiell plats som ditt företag har.

Våra virtuella kommersiella värdtjänster i våra anläggningar ger dig enkel och snabb tillgång till en mycket konsumentistisk europeisk marknad med 448 miljoner kunder genom att hyra ett virtuellt kontor med vår strategiska kommersiella ledning.

Vi marknadsför och positionerar ditt företag på Internet i 191 länder och 54 språk på en mängd domäner som ägs av Picassos affärscenter. Vi har ingen konkurrens i Europa.

Vi är strategiskt belägna i Malagas finansdistrikt, eftersom vi är den fjärde staden med den mest ekonomiska aktiviteten i Spanien och den fjärde viktigaste internationella flygplatsen i Spanien. År 2023 var Malaga provins hem för 218970 aktiva företag. Huvudkontoret för de mest framstående internationella företagen i provinsen Malaga är: CapGemini, Ernst & Young, Indra, CitiGroup, Googles Cybersäkerhetscenter, IMEC (forsknings- och utvecklingscentrum inom halvledare och nanoteknik), Montero, Ubago, Dekra, TDK, Fujitsu, Ricoh, Charanga, Mayoral, Caterpillar, Alstom, Air Liquide, Oracle, Ericsson, Siemens, PWC, TÜV Rheinland, Ingenia, Ferrovial, FCC, Unicaja, Primor, Hojiblanca, Embarba och Tiendanimal bland andra.

Vårt affärscenter ligger bara 11 minuter med bil från Malaga Marina sporthamn tillägnad superyachter som har 33 kojer för båtar upp till 180 meter långa. Och 8 minuter med bil från Malaga San Andres Marina sporthamn som 2027 kommer att ha 600 förtöjningsplatser för båtar och yachter upp till 60 meters längd.

På 8 minuters bilresa bort har du Malagas sjöfartshamn, som tar emot 400 meter långa megafraktfartyg som Al Zubara med en kapacitet för 195636 ton (19 870 containrar) och Malagas kryssningshamn, med 362 meter långa megakryssningsfartyg som Wonder of the Seas med en kapacitet på 235600 ton (6988 passagerare), var 2023 den 5:e mest trafikerade hamnen i Spanien och den 6:e viktigaste hamnen i Medelhavet för kryssningar.

Picasso Business Center det har internationella kunder som den brittiska NGO The National Deaf Children's Society, brittiska företag Proceed Group, GJS International Tax, Scotia Investments, den marockanska affärsgruppen Trophor Group, spanska företag Plan Eleven Group, Mac-KV, Malrod, Arsel Business, Soho Capital Found och Raisa Gestion, det chilenska företaget Inversiones DRV Novystor eller det kinesiska företaget Cool Buying.

Att investera i Malaga är en säker affär. Staden har industrier inom bygg-, textil-, logistik-, handel och turism, förutom den nya tekniksektorn där Malaga TechPark (Andalusia Technology Park eller PTA) är företagsparken specialiserad på IKT-sektorn, centrerar teknologi och FoU. Malagas affärsnätverk består av industriområden San Gabriel, Alameda Sup G1, Velazquez, Villa Rosa, Trevenez, Santa Teresa, Santa Barbara, San Luis, Perez Texeira, La Huertecilla, La Estrella, El Viso, Azucarera, Malaga Nostrum, Alameda Sup I2 och det stora industriområdet Guadalhorce, den största i Andalusien med 2,5 miljoner kvadratmeter och där 1200 företag arbetar bara på detta industriområde, vilket ger sysselsättning till mer än fem tusen människor med en genomsnittlig årlig omsättning på 1000 miljoner euro. Totalt har Malaga mer än 6,5 miljoner kvadratmeter i industriområden, inrymmer mer än 4000 företag och ger mer än 45000 arbetstillfällen. Utan att glömma sportsektorn där idrottspalatset Jose Maria Martin Carpena är huvudkontoret för basketklubben Unicaja Malaga, som är den största idrottshallen i södra Spanien, som anekdotiskt har den största resultattavlan för video i Europa (130 m2 audiovisuell yta), och stadion La Rosaleda fotbollsstadion, hemmaplan för Malaga fotbollsklubb, ​​hem för 1982 FIFA världscup och 2030 FIFA världscup.

Om du har några frågor hjälper vi dig omedelbart via telefon och onlinechatt, eller via epost på ditt språk inom mindre än 24 arbetstimmar alla dagar på året från måndag till fredag ​​från 9:00 till 18:00.

Utvalda åsikter

Vill du bli investeringspartner till Picasso Business Center? Skriv till oss.

Investeringspartners:

Priser

Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet

Picasso Business Center Allmän Dataskyddsförordning (DSF)


Picasso Business Center ® och Picasso Business Center-logotypen är registrerade varumärken för