Laddar...
Hyrespriser för kontor
Basisk: €9/månad | Avancerat: €45/månad | Komplett: €95/månad
Priser från
€9/månad
B2B virtuella kontorstjänster i Europa

Europa
Priser för virtuella kontor
Inget åtagande om beständighet

Internationell betalningsplattform PayPalⓇ

Du behöver inte vara PayPal-kund

Picasso Business Center Ⓡ har inte tillgång till våra kunders bank- och finansiella data. Vi arbetar med den prestigefyllda internationella betalningsplattformen PayPalⓇ som vi omdirigerar till från vår webbplats, accepterar MastercardⓇ, VisaⓇ och American ExpressⓇ kredit- och betalkort, och utför betalningsprocessen oberoende av Picasso Business Center Ⓡ, när betalningen är genomförd betalningsprocessen omdirigerar PayPalⓇ dig till vår webbplats.


· Revolut Bank UAB är ett privat aktiebolag vars bankkontor etablerat i Spanien är registrerat med nummer 1583 i Spaniens Centralbank (www.bde.es), registrerat i Madrids handelsregister (www.rmercantilmadrid.com) i volym 44863, bok 0, folio 1, avsnitt 8, blad M789831, post 1), CIF: W0250845E och med adress på 132 Príncipe de Vergara gata, Lexington kontor, 4:e våningen, 28002, Madrid.

Kontakt
Tvivel / Frågor

Jämför paketen här och när du har betalat kontakta vår personal för att börja utöka ditt företags närvaro i Malaga.
€108,90 med MOMS
€10,89 med MOMS
€544,50 med MOMS
€54,45 med MOMS
€1149,50 med MOMS
€114,95 med MOMS
Leta upp ditt företag på Google Maps i Spanien för att stärka förtroendet och underlätta din försäljning till europeiska kunder, med en marknad på 448 miljoner människor.
Kom ihåg:
  • Platsen för ditt företags fysiska huvudkontor i Malagas finansiella centrum .
  • Omedelbar e-postavisering om postkorrespondens.
  • Receptionsservice, med omedelbar avisering via e-post.
  • Exklusivt telefonnummer till ditt företag.
  • Samtalsöverföringstjänst.
 
  • Personlig telefonuppmärksamhet för att besvara samtal på uppdrag av ditt företag på engelska och spanska, med omedelbar avisering via epost.
  • Din webbplats med en .es- eller .eu-domän som konsoliderar ditt företag i Europa.
  • Res fritt på dina semester- och arbetsresor.
  • Håll dig lugn och trygg eftersom din verksamhet kommer att tas om hand under din sjukskrivning..

1Maximal varaktighet för postförvar 1 år, i paket finns inget förvar. Maximala förpackningsmått: 10kg och 1m x 1m x 1m. Vi accepterar mottagande av certifikat. Skanna maximalt 6 sidor per brev inklusive utsidan av kuvertet (lägg till €0,50 per ytterligare sida). Inomhusskanning och post-/paketbefordran efter att ha fått ett undertecknat obligatoriskt juridiskt tillstånd. All korrespondens som tas emot och vidarebefordras kommer att inspekteras av säkerhetsskäl. De skatter och tullar som de behöriga myndigheterna kräver av kunden för att ta emot den vidarebefordrade korrespondensen och/eller paketet kommer att vara kundens ansvar. Högst ett kommersiellt, skattemässigt, socialt eller företagsnamn per avtalat kontor kommer att tillåtas att registrera sig i Google Maps eller Google My Business.

skattehemvist
Format för att registrera din kommersiella adress i Google Maps

Instruktioner för att registrera ditt företag på Google Maps
Klicka här och följ dessa instruktioner för att registrera ditt företag på Google Maps

2€10+moms finansiering krävs för återuppringningar. Kontrollera återuppringningspriser (+info).

3Skickar ett fax via epost mottaget. Misstänkta skräppostmeddelanden, urskillningslöst sändning av fax och liknande kommer inte att accepteras.

4Kontrollera portopriser (+info).

5Perfekt för utländska affärsmän som inte behärskar det spanska språket eller spanska affärsmän som inte behärskar engelska, skicka telefonkonversationen via epost. €100+moms tillhandahållande av medel som krävs för besvarade samtal: För varje besvarat samtal kommer du att debiteras €1+moms/samtal plus €2+moms/startad minut. Samtalssammanfattning skickas varje månad. Samtal besvaras på spanska och engelska, om du behöver telefonvård på fler språk (franska, tyska och/eller italienska) till månadsavgiften (€95/månad+moms) måste läggas till €50/månad+moms för varje språk.

företagets hemvist i Malaga
företagets hemvist i Andalusien
företagets hemvist i Spanien
Brev vi fick med din Google My Business-verifieringskod för att bosätta ditt företag i Malaga

6Perfekt för utländska affärsmän som inte behärskar det spanska språket, vi skickar telefonkonversationen via epost. €30+moms finansiering krävs för gjorda samtal: För varje samtal som görs kommer du att debiteras €30+moms/samtal för ledning. Ingen försäljning sker, endast affärssamtal hanteras. Samtalssammanfattning skickas varje månad.

7.ES eller .EU-domän + webbomdirigering. För att registrera en .ES- eller .EU-domän måste domänägaren vara en fysisk person (inte ett företag) bosatt i det europeiska territoriet (medborgare i Europeiska unionen, Island, Liechtenstein, Norge eller Schweiz). Du måste skicka den skannade nationella identitetshandlingen och numret på nämnda handling. Om domänägaren är från Storbritannien eller Gibraltar kommer de inte att kunna underhålla .ES- eller .EU-domäner på grund av Brexit. Om du inte uppfyller detta krav kan vi registrera domänen i Picasso Business Center -representantens namn, för att sedan aktivera det åt dig. Detta alternativ har ingen extra kostnad.

8Installation av en självhanterad webbplats med Wordpress eller onlinebutik med Prestashop + DSF (Europeiska Allmänna Dataskyddsförordningen).

9Intervju genomförd via e-post eller telefon om ditt företag med minst 1500 ord, ett foto och en video publicerad på vår blogg på 54 språk, vilket positionerar ditt företag, SEO och varumärkesimage på Internet. Intervju endast tillgänglig i "Årlig Komplett Arvode".

10Registrering i två spanska företagskataloger: Interempresas och Infoisinfo, och en amerikansk: Sitejabber.

11Kontraktet som du kommer att underteckna kommer endast att skrivas på spanska, med tanke på att vårt företag är spanskt och de tjänster vi tillhandahåller utförs i Spanien.

12Om du inte har en professionell webbplats kommer vi att förse dig med en enkel webbdesign med en professionell privilegierad domän www.dinverksamhet.picassobusinesscenter.es och prestigefylld kommersiell epost som omdirigeras till din epost dinverksamhet@picassobusinesscenter.es, livstidshotell i exklusiv SSL/TLS säker webbhotell med spansk IP. Tjänsten är endast tillgänglig i årsavtal. Nödvändig data: 1 huvudbild 1920x1080 px, 1 produkt/tjänstbild 960x1080 px, beskrivning av tre produkter/tjänster (max 254 tecken för varje produkt/tjänst), kontaktmail, telefon, google maps länk (du måste begära brevet från google mitt företag med den tilldelade adressen till Picassos affärscenter), kundtjänsttider och länkar till sociala medier (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram och/eller youtube). Valfri DSF-utformning (Europeiska Allmänna Dataskyddsförordningen) och cookie notis: €45 + MOMS (enkelbetalning).


Vanliga Frågor faq

Utvalda åsikter

Vill du bli investeringspartner till Picasso Business Center? Skriv till oss.

Investeringspartners:

Priser

Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet

Picasso Business Center Allmän Dataskyddsförordning (DSF)


Picasso Business Center ® och Picasso Business Center-logotypen är registrerade varumärken för