Laddar...

Europa
Din port till Europa

Skydda din adress genom att registrera ditt företag med Picasso Business Centers skatteadress.

Europeiskt virtuellt kontor med kommersiell adress i Europa. Hitta ditt företag på Google Maps i Spanien för att stärka förtroendet och underlätta din försäljning till europeiska kunder, med en marknad på 448 miljoner människor.


Europeisk skatte-/handelsdomicil för ditt företag

Från €9/månad skatte-/social-/kommersiell adress för företag i finansdistriktet Malaga, Costa del Sol (Spanien), mottagande av postkorrespondens, skanning och daglig postbefordran1. Registrera dig i Europa på Google Maps.

Skickar brev från Europa

Skicka post från Malaga (Spanien) till vilket land som helst4, mottagande av innehåll via e-post i PDF och efterföljande utskrift.

Europeisk SSL/TLS Hosting

Säkert SSL/TLS-webbhotell med spansk IP och SHA-256-algoritm med 2048-bitars RSA-kryptering. Optimera trafiken för spanska och europeiska kunder.

Grundläggande webbdesign12

Din första SSL/TLS-säkra webbplats med den privilegierade domänen www.dinverksamhet.picassobusinesscenter.es och ett prestigefyllt mejl dinverksamhet@picassobusinesscenter.es omdirigeras till din epost.
[Verkligt exempel]

.ES- eller .EU-domäner7

.ES eller .EU domänregistrering och webbomdirigering, professionalisera din image hos europeiska kunder.

Wordpress/Prestashop8

Positionera dig själv med en självhanterad webbplats eller onlinebutik (DSF ingår) i Europa.

Europeiska telefonnummer

Exklusivt företagstelefonnummer för Malaga, Spanien: 952, 951 eller 851. Vidarekoppling av samtal direkt till ditt land2.

Samtalsbesvara
Telephone service in english with OWN NUMBER and attended with the name of your company  Service téléphonique en français avec PROPRE NUMÉRO et répondu avec le nom de votre entreprise  Telefonservice in deutscher Sprache mit EIGENER NUMMER und mit dem Namen Ihres Unternehmens beantwortet  Servizio telefonico in lingua italiana con PROPRIO NUMERO e risposta con il nome della vostra azienda  Atención telefónica en español con NÚMERO PROPIO y atendido con el nombre de su empresa

Telefonsupport på upp till fem språk (engelska, franska, tyska, italienska och spanska5) med EGET NUMMER och adresserat med ditt företags namn. Samtal skrivet och skickat via e-post. Filtrering av skräppostsamtal.

Företagsintervju9

Publicering av intervju med foto och video som optimerar SEO-positioneringen av ditt företag på 54 språk.

Europeiska faxnummer

Ta emot och skicka obegränsat antal2 y 3 fax från Spanien till alla länder i världen, meddelande och skicka innehåll via epost i PDF.

Telefonförvaltning

Vi ringer affärssamtal å dina vägnar på spanska6 till spanska banker, spanska advokater, spanska leverantörer och kunder...

Europeiska företagskataloger10

Registrering av ditt företag i kataloger över spanska och europeiska företag, positionering av ditt varumärke i Europa.

Om du behöver en tjänst som vi inte har nämnt, fråga oss NU utan förpliktelse, det har vi förmodligen inte tänkt på.

picasso business center skjorta

1Maximal varaktighet för postförvar 1 år, i paket finns inget förvar. Maximala förpackningsmått: 10kg och 1m x 1m x 1m. Vi accepterar mottagande av certifikat. Maximal skanning av 6 sidor per brev inklusive utsidan av kuvertet (lägg till €0,50 per ytterligare sida). Inomhusskanning och post-/paketbefordran efter att ha fått ett undertecknat obligatoriskt juridiskt tillstånd. All korrespondens som tas emot och vidarebefordras kommer att inspekteras av säkerhetsskäl. De skatter och tullar som de behöriga myndigheterna kräver av kunden för att ta emot den vidarebefordrade korrespondensen och/eller paketet kommer att vara kundens ansvar. Högst ett kommersiellt, skattemässigt, socialt eller företagsnamn per avtalat kontor kommer att tillåtas att registrera sig i Google Maps eller Google My Business..

2Nödvändig €10+moms för att tillhandahålla pengar för återuppringningar. Kontrollera återuppringningspriser (+info).

3Skickar ett fax via epost mottaget. Misstänkta skräppostmeddelanden, urskillningslöst sändning av fax och liknande kommer inte att accepteras..

4Kontrollera portopriser (+info).

5Perfekt för utländska affärsmän som inte behärskar det spanska språket eller spanska affärsmän som inte behärskar engelska, vi skickar telefonkonversationen via epost. Nödvändig €100+moms för att tillhandahålla pengar för besvarade samtal: för varje besvarat samtal kommer du att debiteras €1+moms/samtal plus €2+moms/startad minut. Samtalssammanfattning skickas varje månad. Samtal besvaras på spanska och engelska, om du behöver telefonvård på fler språk (franska, tyska och/eller italienska) till månadsavgiften (€95/månad+moms) måste du lägga till €50/månad+moms för varje språk.

6Perfekt för utländska affärsmän som inte behärskar det spanska språket, vi skickar telefonkonversationen via epost. €30+moms som krävs för att tillhandahålla pengar för gjorda samtal: för varje samtal som görs debiteras du €30+moms/samtal som en administrationsavgift. Ingen försäljning sker, endast affärssamtal hanteras. Samtalssammanfattning skickas varje månad.

7.ES eller .EU-domän + webbomdirigering. För att registrera en .ES- eller .EU-domän måste domänägaren vara en fysisk person (inte ett företag) bosatt i det europeiska territoriet (medborgare i Europeiska unionen, Island, Liechtenstein, Norge eller Schweiz). Du måste skicka den skannade nationella identitetshandlingen och numret på nämnda handling. Om domänägaren är från Storbritannien eller Gibraltar kommer de inte att kunna underhålla .ES- eller .EU-domäner på grund av Brexit. Om du inte uppfyller detta krav kan vi registrera domänen i Picasso Business Center -representantens namn, för att sedan aktivera det åt dig. Detta alternativ har ingen extra kostnad.

8Installation av en självhanterad webbplats med Wordpress eller webbutik med Prestashop + DSF (Europeiska Allmänna Dataskyddsförordningen).

9Intervju genomförd via e-post eller telefon om ditt företag med minst 1500 ord, ett foto och en video publicerad på vår blogg på 54 språk, positionering av ditt företag, SEO och varumärkesimage på Internet. Intervju endast tillgänglig i "Årlig Komplett Arvode".

10Registrering i två spanska företagskataloger: Interempresas och Infoisinfo, och en amerikansk: Sitejabber.

11Kontraktet som du kommer att underteckna kommer endast att skrivas på spanska, med tanke på att vårt företag är spanskt och de tjänster vi tillhandahåller utförs i Spanien.

12Om du inte har en professionell webbplats kommer vi att förse dig med en enkel webbdesign med en professionell privilegierad domän www.dinverksamhet.picassobusinesscenter.es och prestigefylld kommersiell epost som omdirigeras till din epost dinverksamhet@picassobusinesscenter.es, livstidshotell i exklusiv SSL/TLS säker webbhotell med spansk IP. Tjänsten är endast tillgänglig i årsavtal. Nödvändig data: 1 huvudbild 1920x1080 px, 1 produkt/tjänstbild 960x1080 px, beskrivning av tre produkter/tjänster (max 254 tecken för varje produkt/tjänst), kontaktmail, telefon, google maps länk (du måste begära brevet från google mitt företag med den tilldelade adressen till Picassos affärscenter), kundtjänsttider och länkar till sociala medier (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram och/eller youtube). Valfri DSF-utformning (Europeiska Allmänna Dataskyddsförordningen) och cookie notis: €45 + MOMS (enkelbetalning).

Priser Priser

Utvalda åsikter

Vill du bli investeringspartner till Picasso Business Center? Skriv till oss.

Investeringspartners:

Priser

Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet

Picasso Business Center Allmän Dataskyddsförordning (DSF)


Picasso Business Center ® och Picasso Business Center-logotypen är registrerade varumärken för