Laddar...
Spansk nationalitet efter bosättning

Spansk nationalitet efter bosättning

De handlingar som krävs för att ansöka om spanskt medborgarskap per bosättning är följande:

  • Korrekt ifyllt onlineformulär.
  • Utlännings identitetskort (TIE), EU-medborgarcertifikat eller EU-medborgarfamiljekort.
  • Fullständigt och giltigt pass från ursprungslandet som inkluderar hela den vistelsetid som krävs för att erhålla medborgarskap (ett, två, fem eller tio år beroende på fallet).
  • Den berörda partens födelsebevis, förseglat eller legaliserat, beroende på vad som är lämpligt, och översatt av en edsvuren tolk.
  • Brottsregisterintyg från ditt ursprungsland, förseglat eller legaliserat, beroende på vad som är lämpligt, och översatt av en edsvuren tolk.
  • Registreringsbevis.
  • Diplom från Cervantes Institute för det konstitutionella och sociokulturella kunskapstestet (CCSE) och språkkunskapsprovet i spanska (DELE).
  • Vigselbevis, om du är gift med en medborgare av spansk medborgarskap.
  • I fråga om minderåriga under 14 år ska tillstånd från personregisteransvarig lämnas och utbildningscentercertifikat när det gäller barn i skolåldern.


Ge oss ditt namn, efternamn och affärssituation eller fråga så att vi kan hjälpa dig. Skriv till oss på engelska eller spanska. Tack.

Spansk nationalitet av naturbokstav: Ansu Fati

Spansk nationalitet av naturbokstav

Nationalitet av natur är ett av de sätt på vilka en utlänning kan förvärva spanskt medborgarskap. Naturligtvis har denna form en exceptionell karaktär. Det vill säga, alla är inte berättigade till det och din ansökan kräver inget specifikt administrativt förfarande. Spanskt medborgarskap förvärvas av natur när den person är intresserad av att hålla spanska medborgarskap motivera de exceptionella omständigheter som gör honom eller henne värdefull medborgarskap, och därmed kringgår kraven som ställs på resten av personer som är intresserade av att vara spanska. Ett exempel på nationalitet av natur är den som beviljas de idrottare som har deltagit eller kommer att delta i internationella tävlingar som representanter för Spanien. Fotbollsspelaren Ansu Fati född i Guinea Bissau, spelare i F.C. Barcelona, ​​som på grund av sin sportprestation och professionella prestationer har kommit att anses vara en av de unga talangerna i fotbollsvärlden, förvärvade sin spanska nationalitet genom naturaliseringskort 2019.


Ge oss ditt namn, efternamn och affärssituation eller fråga så att vi kan hjälpa dig. Skriv till oss på engelska eller spanska. Tack.

Utvalda åsikter

Vill du bli investeringspartner till Picasso Business Center? Skriv till oss.

Investeringspartners:

Priser

Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet

Picasso Business Center Allmän Dataskyddsförordning (DSF)


Picasso Business Center ® och Picasso Business Center-logotypen är registrerade varumärken för