Laddar...
1:a staden i världen 2023 dit utlandsstationerade vill gå till jobbet: Malaga

1:a staden i världen 2023 dit utlandsstationerade vill gå till jobbet: Malaga

1:a staden i världen 2023 dit utlandsstationerade vill gå till jobbet: Malaga

Spanien är inte bara världens främsta land där expats vill bo och arbeta, utan Malaga är också den största staden i världen. Detta är informationen som erbjuds av undersökningen som genomfördes i december 2023 av InterNations GmbH, ett företag som kopplar samman expats från 420 städer genom att hålla evenemang, erbjuda råd och information runt om i världen och hjälpa dem att njuta av den internationella erfarenheten med andra globala sinnen.

Malaga rankas först av 49 i Expat City Ranking 2023. Enligt de tillfrågade är Malaga den högst rankade staden i världen för lokal vänlighet där 89% av de tillfrågade expats säger att Malaga-medborgare är särskilt vänliga mot utländska invånare. Det är också staden som ligger på andra plats i jakten på vänner, kontakter och socialt liv, som uppmuntrar skapandet av ett personligt stödnätverk, vilket underlättar bosättningen för en utlänning.

Livskvalitetsindex är en annan av höjdpunkterna i Malaga. Upptar förstaplatsen för sitt välkända och populära klimat och soliga väder. Dess naturliga miljö samt den utmärkta luftkvaliteten är också rankad bland de 10 bästa på planeten. Det finns många möjligheter att njuta av detta, eftersom staden ligger på andra plats i världen för sina fritidsalternativ, och Málaga är bland de 10 bästa inom kategorierna resor, turism, transit och hälsa. Att betona att vården är prisvärd och lättillgänglig. När det gäller säkerhet och säkerhet är den 13:e i världen.

Stadens arbetsindex för utlänningar ligger över genomsnittet på 13:e plats. Malaga ligger på första plats i balansen mellan arbete och privatliv. Expats i Expat Essentials Index är också särskilt nöjda med bostadssituationen i Malaga: boende är inte bara lätt att hitta för expats, utan det är också lätt prisvärt. Faktum är att staden verkar vara ett bra resmål för expats med en begränsad budget, förutsatt att den disponibla hushållsinkomsten är mer än tillräckligt för att leva ett bekvämt liv. Det rankas också först i privatekonomiindexet, där det också toppar listan för totala levnadskostnader. Totalt sett är 88% av expats nöjda med sitt liv i Malaga, jämfört med 72% globalt.

Andra aspekter som är värda att lyfta fram är det akademiska utbudet för att lära sig det lokala språket, med en mängd privata språkakademier som ligger nära stranden och den officiella språkskolan som drivs av landets regering med mycket överkomliga priser det lokala språket (spanska) är lätt att lära sig. Förutom att öppna ett lokalt bankkonto genom att helt enkelt ha identifieringshandlingen för utlänningar, är det ett enkelt förfarande som utförs på en polisstation. Mer information om immigration: https://www.picassobusinesscenter.se/svenska-sverige-advokat-nie-utländskt-identitetsnummer.html

" Malaga är den stad som alla utlänningar 2023 föredrog för att gå till jobbet för livskvalitet, för sol och för en känsla av välbefinnande för att kunna leva under de bästa förhållandena, främst på grund av antalet soliga dagar. Med distansarbete är det möjligt för alla företag i världen. "

Vi får inte glömma att Malaga är den 4:e staden med den mest ekonomiska aktiviteten i Spanien, den har den 4:e viktigaste internationella flygplatsen i Spanien och den 5:e mest trafikerade hamnen i Spanien. Mer statistik: https://www.picassobusinesscenter.se/svenska-sverige-statistik-malaga-picasso-business-center.html

När det gäller mobilitet så finns det mycket infrastruktur som underlättar. Att ta sig runt Malaga till fots är lite jobb med tanke på att avstånden är relativt korta, från vilken punkt som helst i utkanten till den historiska stadskärnan kan det ta maximalt 1:30 timmars promenad, och transport med cykel eller elskoter är enkel tack vare cykelvägar. Kollektivtrafik är överkomlig genom att ta bussen, taxin, Uber, Bolt, Cabify och tunnelbanan (tunnelbanetåg), för kustnära och närliggande städer har det en hög frekvens av transporter med buss och pendeltåg.

För resor till andra städer i Spanien har den ett starkt och väl sammankopplat nätverk av motorvägar, vägar, samt en omfattande järnvägsinfrastruktur med höghastighetstågen AVE, Avlo, Ouigo och Iryo. Förutom nationella och internationella flyg från Pablo Ruiz Picasso internationella flygplats som ligger 13 minuter med bil från Picassos Affärscenter.

Och storslagen turism, både kultur-, fritids- och framför allt arbetsturism förknippad med livskvalitet, utgör en mycket tydlig väg för Europa och specifikt för Spanien. Det finns en mycket fokuserad del där de tre städer i världen som alla utlandsstationerade föredrar att gå till jobbet och bo är Malaga, Alicante och Valencia. Och skälen är för livskvalitet, för antalet soltimmar och för en känsla där välbefinnandet i dessa tre spanska städer höjer sig över alla städer i världen, att kunna leva under de bästa förhållanden med ett grundläggande element , mängden soliga dagar. Om du kan välja med distansarbete, om ditt företag kan låta dig distansarbeta var du vill, vad den här rapporten säger är att du skulle välja Malaga, Alicante eller Valencia i mitten av världen där utlandsstationerade vill arbeta, eftersom det är där Livskvalitet, lycka och dagar av leenden skjuter i höjden.

Sedan den första Expat Insider-undersökningen 2014 har Spanien alltid varit bland de 10 bästa i livskvalitetsindex. De allra flesta expats är nöjda med kulturen och nattlivet i Spanien och dess möjligheter till fritidssport. Lyckligtvis gör Spaniens klimat det lättare för expats att komma ut och njuta av dessa aktiviteter. Att känna sig hemma utomlands går ofta hand i hand med ett hälsosamt socialt liv, och expats i Spanien drar nytta av detta. Sju av tio har ett personligt stödnätverk i Spanien och 72% är nöjda med sitt sociala liv.

Enligt statistiken som samlas in i rapporten är medelåldern för utlandsstationerade i Spanien 51 år och de tre huvudsakliga utländska nationaliteterna är 16% britter, 13% amerikaner och 5% tyskar. De huvudsakliga sysselsättningssektorerna för utlandsstationerade är 15% inom informationsteknologi, 11% inom utbildning och 7% inom finans.

InterNations GmbH


Artificiell intelligens, robotar och datoralgoritmer förstår inte vilka känslor som ligger bakom affärsprocesser, varför vi på Picasso Business Center bara inkluderar riktiga anställda.

För att kommentera den här artikeln använd Picasso Business Center sociala nätverk på Facebook: https://www.facebook.com/picassobusinesscenter

Picasso Business Center ansvarar inte för åsikter och innehåll från dess medarbetare som skrivs och publiceras på dess blogg, med allt ansvar som faller på de personer och företag som skriver dessa åsikter.

Picasso Business Center annonserar ditt företag på 406 domäner som tillhör 191 länder och skrivna på 54 språk, som vi har gjort i den här artikeln med InterNations GmbH BLI INFORMERAD NU

Utvalda åsikter

Vill du bli investeringspartner till Picasso Business Center? Skriv till oss.

Investeringspartners:

Priser

Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet

Picasso Business Center Allmän Dataskyddsförordning (DSF)


Picasso Business Center ® och Picasso Business Center-logotypen är registrerade varumärken för