Laddar...
Annonsera ditt företag på 406 domäner som tillhör 191 länder och 54 språk

Annonsera ditt företag på 406 domäner som tillhör 191 länder och 54 språk

Varje händelse som inträffar på vår planet påverkar direkt, och särskilt indirekt, ekonomin och finanserna i våra företag.

Som entreprenörer måste vi inte bara vara mycket medvetna om våra verksamheter (redovisning, beskattning, finans, ekonomiska subventioner, byråkrati med den offentliga förvaltningen, marknadsföring, reklam, IT, telekommunikation, mänskliga resurser, försäljning, kundservice, logistik, leverantörer, investeringar, kollaboratörer, ...), men uppmärksamma även om det bara är en timme i veckan på en fredagskväll till de makroekonomiska händelserna mellan länder och de mikroekonomiska händelserna i vår stad och vårt grannskap. Vi är så här, vi är entreprenörer, vi har det i blodet.

Denna information och data har stor tyngd i våra affärsbeslut, även om vi har ett litet företag i vårt grannskap, vilket är anledningen till att medarbetare som är specialister på finans, ekonomi, beskattning, redovisning, lagstiftning, offentlig förvaltning, arbetskraft, ekonomiskt stöd, subventioner, marknadsföring, försäljning, e-handel, datasäkerhet, dataskydd, ..., tillsammans med vår personal från Picasso Business Center, kommer att publicera mycket användbar information och data på vår blogg i 406 domäner som tillhör 191 länder och skriven på 54 språk så att du kan ta de korrekta och effektiva besluten för ditt företag, sticka ut från dina konkurrenter, växa i kreativitet, originalitet, generera nya idéer, affärsvolym, expandera marknaden och bli mer kompetent. Du vet redan att den som har kunskap har makt.

Småföretagare som börjar våga får näring av kunskap genom yrkesutbildningsmoduler, universitetsexamina, masterexamen, YouTube-filmer, bloggar och framför allt böcker. Som veteran affärsman vet du att du har kunskap som många nystartade företagare vill ta till sig erfarenhet. Vi erbjuder dig fördelen av att annonsera ditt företag på 406 domäner som tillhör 191 länder och skrivna på 54 språk.

Publicera dina kunskaper i vårt företagscenter med en artikel på vår blogg, vi kommer att utvärdera om det är av stort intresse för entreprenörer och småföretagare på planeten. Operationen är enkel och lätt:

 1. Du skickar oss din artikel på mellan 600 och 2500 ord på ditt modersmål, namnet på ditt företag och webbplatsen. Vi tar hand om resten. Vi accepterar epost, TXT, DOC eller PDF textfiler.
 2. Vi kommer att verifiera att det är en originaltext som inte publicerats på Internet med två anti-plagieringsprogram, för att säkerställa att din artikel och namnet på ditt företag lyckas placeras i sökmotorerna.
 3. När vi meddelar dig om artikeln är original och inte kopierad, betalar du via banköverföring.
 4. Vi kommer att redigera stavningen, designen och layouten av innehållet i din artikel baserat på designen av vår blogg.
 5. Vi kommer att inkludera en bild, en minivideo relaterad till din artikel och 3 länkar till ditt företags webbplats.
 6. Vi kommer att översätta den till 54 språk och publicera den på 406 domäner i bloggdelen av Picasso Business Center i 191 länder.

Vi behöver inte visa dig publiksiffror som klassisk media gör, vi förnyar oss, vi är kreativa, vi visar dig fakta: bläddra i vår meny just nu och välj flaggan för det språk du föredrar på någon av de fem kontinenterna. Du kommer att se att varje språk har en unik domän (picassobusinesscenter.es, picassobusinesscenter.co.uk, picassobusinesscenter.com.mx, picassobusinesscenter.cn, picassobusinesscenter.ru, picassobusinesscenter.in, picassobusinesscenter.ma, picassobusinesscenter.co.za, ...) och beroende på land, även flera språk med flera domäner som är unika för det landet. Varje domän är SEO-optimerad för ett specifikt land och språk. Sökmotorer som DuckDuckGo, Baidu, Yandex, Bing, Yahoo! och Google gör resten av arbetet med att positionera din artikel och ditt företag.

" Förmedla din kunskap och affärserfarenhet av din sektor, produkter eller tjänster i en artikel på vår blogg så publicerar vi den tillsammans med namnet på ditt företag och webbplats för livet på 406 domäner som tillhör 191 länder och skrivna på 54 språk. "

Din kostnad för att publicera ditt företag i 406 domäner som tillhör 191 länder och skrivna på 54 språk är bara att skriva en text på mellan 600 och 2500 ord och 2500€+moms*/artikel. Som du kan föreställa dig är vår kostnad för programmeringstid, redigering, layout, publicering och datorresurser för detta stora antal domäner, länder och språk brutala.

* MOMS 0%: Om ditt företag är skattemässigt beläget utanför Spanien är momsen 0%.
* MOMS 0%. Ut ur Europa: För försäljning till företag från länder utanför EU tar vi inte ut moms enligt europeisk skattelagstiftning och handelsavtal mellan regeringen i ditt land och Spaniens regering, på så sätt har kunden inte dubbelbeskattning och/eller betalning (moms i Spanien + tull i ditt land).
* MOMS 0%. Inom Europa: För försäljning till företag från länder inom EU tar vi inte ut moms enligt europeisk skattelagstiftning så länge ditt företag har intraeuropeisk momsregistrerad i VIES (https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/#/vat-validation), på så sätt har kunden inte dubbelbeskattning och/eller betalning av skatter (moms i Spanien + moms i ditt land).
* MOMS 0%. Kanarieöarna, Ceuta och Melilla: För försäljning till företag på Kanarieöarna, Ceuta och Melilla tar vi inte ut moms enligt spansk skattelagstiftning, på så sätt har kunden inte dubbelbeskattning och/eller betalning av skatter (moms på halvön + tull på Kanarieöarna, Ceuta eller Melilla).

Artikel

406 domäner, 191 länder och 54 språk

2500€+moms*

 • Artikel mellan 600 och 2500 ord
 • Stavningskontroll och antiplagiat
 • Design och layout
 • Fotografering och minivideo
 • 3 länkar till ditt företags webbplats
SKRIV OSS

Betingelser:

 • Vi kräver inget minsta antal publikationer. Du kan skriva bara 1 artikel om du vill.
 • Du kan skriva så många artiklar som ditt företags budget tillåter.
 • Det är inte obligatoriskt att ditt företag är värd i vårt affärscenter Picasso Business Center.
 • Artikeln måste förklara ett ämne, data eller mycket konkret och specifik information som få människor känner till om din sektor, produkt eller tjänst. På så sätt säkerställer vi att det är originellt och unikt.
 • Skriv inte allmän information om din sektor, produkter, tjänster eller ditt företag.
 • Vi rekommenderar att inkludera "guldklimpar" information, där du som entreprenör och ditt företag visar erfarenhet, kvalitet och erfarenhet.
 • Exempel 1 på "guldklumpar": Mängden katalysator (Mek Peroxide) som ska tillsättas till polyesterhartset beror på omgivningstemperaturen, andelen är 0,5% för varje 5ºC med 100% harts: 1% katalysator vid 30ºC, 1,5% katalysator vid 25ºC, 2% katalysator vid 20ºC, 2,5% katalysator vid 15ºC, 3% katalysator vid 10ºC.
  Manuel Villanueva - Tecnofibra, Colombia.
 • Exempel 2 på "guldklumpar": Ananas innehåller ett proteas som kallas bromelain, det är ett enzym som bryter ner kollagenproteinerna som bildar "floaters" i glaskroppen i dina ögon
  Dr. Gabriel Vargas Kelsh - Ögonkirurgi, Costa Rica.

Kom ihåg att din artikel och länkarna till ditt företags webbplats kommer att publiceras på Internet för livet på 406 domäner som tillhör 191 länder och skrivna på 54 språk.

Picasso Business Center


Utvalda åsikter

Vill du bli investeringspartner till Picasso Business Center? Skriv till oss.

Investeringspartners:

Priser

Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet Sidan du tittar på var krypterad innan den överfördes över Internet

Picasso Business Center Allmän Dataskyddsförordning (DSF)


Picasso Business Center ® och Picasso Business Center-logotypen är registrerade varumärken för